taxi belgie         

Resultaten voor taxi belgie

Home VHF Taxi Brasschaat.
Taxi bestellen met VHF Taxi App. Boek een taxi via e-mail. Taxi bestellen 03 646 53 42. Taxi bestellen met VHF Taxi App. Boek een taxi via e-mail. Download hier de VHF Taxi App vandaag nog! De VHF Taxi App is nu beschikbaar in Google play en in de Appstore!
taxi
PCMedic.be route berekenen.
taxi
Taxi's' goudengids.be.
Kegelstraat 44/2, 2580 Beerzel Putte. Bezoek onze webpagina. 18 Alle bedrijven van Taxi Driving. e.g: Markt Z/N, 2860 Sint-Katelijne-Waver. Bekijk alle adressen voor Taxi Driving. Bezoek onze webpagina. 19 Taxi Quick. Kongostraat 5, 8520 Kuurne. Bezoek onze webpagina. 20 Leuvense Taxi Maatschappij.
taxi
HOME.
13-4-2018 Taxi Mobility Update 2018 Leden van GTL zijn gratis uitgenodigd. Access to the market Toegang tot de markt is de ondertitel van de derde Taxi Mobility Update die op 19 en 20 april in Brussel wordt gehouden. 11-4-2018 Regering, hou rekening met KMO's' in nationale kaderwet GDPR!
taxi
AxiTaxi Hasseltse Taxi.
Al onze medewerkers zijn opgeleid en in het bezit van al wettelijke vergunningen. Wij beschikken over een modern wagenpark, professionele en vakbekwame chauffeurs. Dankzij het Track en Trace systeem in onze taxi centrale sturen we telkens de dichtbijzijnde taxi naar u toe.
taxi
Taxi Belgium.be.
Home Mobiliteit Openbaar vervoer Taxi. Taxi's' worden voornamelijk uitgebaat door privébedrijven maar er gelden algemene regels voor taxi's. Taxibedrijven moeten zich bijvoorbeeld aan de wettelijk opgelegde maximumtarieven houden. De gewesten zijn bevoegd voor het vervoer per taxi. De federale bevoegdheid beperkt zich tot de reglementering voor de inschrijving van taxis.
Taxibedrijf dat ook luchthavenvervoer regelt in heel Europa gevestigd in Zonhoven en Bilzen: V-Cab V-Cab Zonhoven.
Welkom op de website van t aximaatschappij" V-Cab" het taxibedrijf dat u veilig en comfortabel naar eender welke bestemming in België of Europa brengt! U kunt 24/24 en 7/7 een beroep op ons doen en dit het ganse jaar door!
Budgettaxi Goedkoop vervoer/taxi naar de luchthaven van Zaventem en andere plaatsen.
Wij bieden U het budgetvriendelijkste vervoer naar en van de luchthavens in heel Europa en wij vertrekken vanuit heel België tegen de opgegeven prijs. Vertrekt U vanuit Zaventem, Charleroi, Oostende of Luik? Of vertrekt U vanaf vliegveld Schiphol of Parijs CDG?
Taxis: hoe herkent u een officieel goedgekeurd voertuig?
Wat als u wordt geconfronteerd met een niet-officiële taxi? Wanneer u twijfelt of het wel om een vergunde taxi gaat, zeker als meerdere van de bovenvermelde kenmerken ontbreken, dan stapt u best niet in en gaat u beter op zoek naar een andere taxi.

Contacteer ons