Taxi Zuid Limburg         

Op zoek naar Taxi Zuid Limburg?

Taxi-Zuid.
Wanneer u bij het reserveren van een taxi bij Taxi-Zuid aangeeft met hoeveel personen en eventuele bagage u wilt reizen, kunnen wij u optimale service bieden. Wij zorgen er dan voor dat er precies genoeg zitplaatsen en voldoende laadruimte ter uw beschikking zal staan.
budgettaxi
Taxibedrijf dat ook luchthavenvervoer regelt in heel Europa gevestigd in Zonhoven en Bilzen: V-Cab V-Cab Zonhoven.
Welkom op de website van t aximaatschappij" V-Cab" het taxibedrijf dat u veilig en comfortabel naar eender welke bestemming in België of Europa brengt! U kunt 24/24 en 7/7 een beroep op ons doen en dit het ganse jaar door!
mazouttank
Claessens Vervoer Hét adres voor alle soorten taxi vervoer.
Claessens Personenvervoer is een taxibedrijf dat inmiddels bijna 50 jaar in de regio Limburg en met name Sittard en omstreken personenvervoer verzorgd. Momenteel is het alweer de derde generatie die leiding geeft aan het bedrijf. Ons bedrijf is gespecialiseerd in verschillende soorten vervoer. Te denken is hierbij aan ziekenvervoer, zakelijk vervoer, school vervoer, rolstoel vervoer, groeps vervoer of het traditionele taxivervoer, wij kunnen elk soort vervoer voor u verrichten. Dus ook uw vervoer van en naar vliegvelden zoals Schiphol, Eindhoven Airport, vliegveld Rotterdam, Brussels Airport, vliegveld Düsseldorf en ga zo maar door. Onze chauffeurs zijn allen in bezit van CCV taxivervoer diploma en EHBO diploma, uiteraard dragen al onze chauffeurs de bedrijfskleding van Claessens Personenvervoer. Wij hanteren vaste, scherpe taxi tarieven en u kunt zelfs direct online uw taxi of shuttle bus naar het vliegveld reserveren.
auto verzekeren
Taxi van Meurs: Taxi van Meurs website.
Lees meer over Parttime Chauffeurs Groepsvervoer Taxi m/v voor de regios Sittard-Geleen, Maastricht en Parkstad. Wij zijn opzoek naar een ervaren Autotechnicus. Als gemotiveerde en ervaren autotechnicus voer je zelfstandig onderhoud, reparatie, en diagnosewerkzaamheden uit van zowel benzine en/of dieselmotoren.
garagepoorten
AxiTaxi Hasseltse Taxi.
Al onze medewerkers zijn opgeleid en in het bezit van al wettelijke vergunningen. Wij beschikken over een modern wagenpark, professionele en vakbekwame chauffeurs. Dankzij het Track en Trace systeem in onze taxi centrale sturen we telkens de dichtbijzijnde taxi naar u toe.
luchthaven taxi limburg
TaxiVrij WELKOM.
Brussel Zuid Antwerpen. Brussel Zuid V. Brussel Zuid Limburg. Welkom bij TaxiVrij. Welkom op de website van Taxivrij, dé goedkoopste en uw meest betrouwbare transportservice. Voor het vervoer van en naar de luchthaven van uw keuze zorgen wij voor een onberispelijke service.
Taxi Nelissen BV: Home.
Momenteel bestaat het wagenpark uit bijna 60 voertuigen. Sinds de oprichting is Taxi Nelissen gevestigd in Cadier en Keer, gelegen 3 kilometer van Maastricht aan de rand van het Heuvelland. U kunt bij Taxi Nelissen terecht voor vele soorten taxivervoer.
Personenvervoer Zuid Limburg B.V. in Spaubeek Taxi Telefoonboek.nl Telefoongids bedrijven.
Onze bezoekers over Personenvervoer Zuid Limburg B.V. Algemene indruk van dit bedrijf.: Beoordeling service van dit bedrijf.: Prijs/kwaliteit verhouding van dit bedrijf.: Gerelateerde bedrijven Personenvervoer Zuid Limburg B.V. Taxi Maxi Sittard-Geleen. Airport Taxi Limburg. International taxi service Maa. 6191AA Beek Limburg.
Hanneman De Toerist Taxi en Groepsvervoer.
Door de jarenlangen ervaring hebben wij in samenwerking met onze software leveranciers een systeem ontwikkeld waarmee wij u als klant via een webapplicatie aan en afmeldingen ziekmeldingen bv kunnen laten doorgeven. Deze worden dan door medewerkers van ons gecontroleerd en verwerkt in de routes. In opdracht van Veolia Transport / Provincie Limburg verzorgen wij in de de Parkstad de Regio Taxi.
Taxi van Loo BV uit Gulpen Taxi van Loo BV, voor al uw personenvervoer, vliegveldvervoer, schoolvervoer en mindervalidevervoer.

Contacteer ons