taxi brussel prijs         

Meer resultaten voor taxi brussel prijs

Hoe worden ritprijzen in Brussel berekend? TAXIS VERTS.
Instapprijs is 240, tussen 6u en 22u en 4.4 tussen 22u en 6u.; Een kilometerprijs betekent een prijs naargelang de afgelegde afstand; in Brussel 166, per km voor ritten binnen het Gewest tarief 1 en 270, per km voor het gedeelte van een rit buiten het Gewesttarief 2.; Wachtgeld betekent een kost per minuut wanneer de taxi stilstaat aan lichten of in de file; zodra een taxi in Brussel trager rijdt dan 19 km/u loopt de kilometerprijs niet meer, en schakelt de taximeter automatisch over op het wachtgeldtarief, namelijk 05, per minuut.
taxi
Taxi Station Brussel-Zuid Voordelige taxi service luchthavenvervoer.
Want wij werken altijd met lage, vaste prijzen. Die krijgt u te zien, zodra u uw adres heeft ingevuld in het formulier. Reserveer dus snel uw taxi! Hierom kiest u best voor Taxi Station Brussel Zuid! Gegarandeerd lage, vaste prijzen vanuit uw regio. Prijs per auto, niet per persoon.
taxi
Tarieven taxi brussel 02/349.49.49 TAXIS VERTS.
Een kilometerprijs betekent een prijs naargelang de afgelegde afstand; in Brussel 180, per km voor ritten binnen het Gewest tarief 1 en 270, per km voor het gedeelte van een rit buiten het Gewesttarief 2.; Wachtgeld betekent een kost per minuut wanneer de taxi stilstaat aan lichten of in de file; zodra een taxi in Brussel trager rijdt dan 19 km/u loopt de kilometerprijs niet meer, en schakelt de taximeter automatisch over op het wachtgeldtarief, namelijk 05, per minuut.
taxi
Taxi's' in Brussel Autolux.
Betrouwbare taxis in en rond Brussel. Bij Autolux bent u zeker van een correcte prijs. Al onze voertuigen zijn uitgerust met een gps-systeem dat de afgelegde kilometers controleert. U kunt onze chauffeurs volop vertrouwen, we hebben ze zorgvuldig geselecteerd. Bestel uw taxi op.
TAXI BRUSSEL
Tarieven.
De prijs in kilometer varieert in functie van de zone waar u zich bevindt. In Brussel, de tarief is 180, per km voor een vervoer tot aan de grenzen van de Regio tarief 1 en 270, per km voor het gedeelte buiten de Regio Tarief 2.; De prijs voor de wachttijd. Wachttijd impliceert een kost per minuut als de taxi vast ligt aan de verkeerslichten of in het verkeer.
brussel
PCMedic.be route berekenen.
TAXI BRUSSEL
Calculate your pricing.
Taxi Stad Brussel.
Nieuwsbrief Stad Brussel. Door uw e-mailadres hierboven aan te geven, stemt u ermee in onze nieuwsbrieven elektronisch te ontvangen. U kunt zich op elk moment uitschrijven door uw instellingen in uw account te wijzigen en via de links voor uitschrijven.
Schat uw ritprijs in TAXI BRUXELLES 02.349.49.49 AĆ©roport Zaventem Taxis Verts.
Taxis voor PBM. boek een taxi 24u/24. 02 349 49 49. Schat uw ritprijs in. Duidelijke en transparante taxi prijzen. Officiƫle tarieven van het Brussels Hoofdstedelijk Gewest. Taxi in Brussel en luchthavens. 02 349 49 49. Schat uw ritprijs in.
Tarieven Taxi Brussel.
Juryleden voor advies elektrische taxi. Collectieve taxi Exploitatievoorwaarden. Visuele identiteit van de taxivoertuigen. Tarieven Collectieve taxi's.' Tarieven Taxi Brussel. Besluit van de Brusselse Hoofdstedelijke Regering ter bepaling van de tarieven die van toepassing zijn op de taxidiensten. Meest recente wijziging: KB van 18 april 2013 BS 07/05/2013.

Contacteer ons