taxibedrijf hasselt         

Zoeken naar taxibedrijf hasselt

taxibedrijf-info.be Alle taxi's' in Hasselt op één plek.
Alle taxi's' In de regio.: Kaart weergeven Taxi in Hasselt. Hasseltse Axi Taxi Limburg Hasselt. Axi Taxi is een bedrijf van de stad Hasselt en Limburg! Wij bezorgen u de beste service, klantvriendelijkheid, sfeer en de BESTE PRIJZEN! Ons streefdoel is om het u zo.
taxibedrijf
Airportservice Home.
Kolmont Tongeren 3700. Overrepen Kolmont 3700. Piringen Haren 3700. Widooie Haren 3700. Brussels Airport Zaventem. 21.11 2015 Update tarieven. 04.11 2015 Facebook. 26.10 2015 Wagenpark. AirportService Hasselt Kuringersteenweg 490 3511 Kuringen TelFax 011 222.768 Email reservatie@airportservice.be. Copyright 2015 AirportService Hasselt Privacy policy.
trouwpak
Koude oorlog tussen Truiense taxibedrijven Hasselt Het Nieuwsblad.
In Tongeren en Hasselt zijn er prijsafspraken, al willen de Hasseltse maatschappijen het tarief wel verhogen. In Sint-Truiden woedt er een koude oorlog tussen de verschillende taxibedrijven. Er is dringend overleg nodig, zegt Patrick Nijs van Taxi's' Jackie. Wij volgen de wetgeving en rekenen voor een rit binnen de ring 750, euro. Dat is echt het minimum, gezien de vele kosten en de brandstofprijzen. Maar sommige concurrenten vegen daar hun voeten aan. Heel wat maatschappijen duiken onder de normale prijzen en dat zorgt voor wrevel en verwarring. Ik ben dan ook vragende partij voor overleg. De instanties zouden ook meer controles moeten uitvoeren op zwartwerk in onze sector en extra taxi's' mogen er zeker niet meer bijkomen. Gratis ritje bovenop. Toen ik enkele jaren geleden begon, werkte ik nog samen met andere bedrijven in Sint-Truiden, zegt Simon van taxibedrijf Ha Simon.
persoonlijke lening
Taxi's' Hasselt goudengids.be.
Sint-Truidersteenweg 337, 3500 Hasselt. Hasseltse Gele Taxi. Nieuwstraat 81, 3511 Kuringen Hasselt. Woensdag 900: 1200.: Koning Boudewijnlaan 4, 3500 Hasselt. 9 Taxi Elegance. Kiewitstraat 42, 3500 Hasselt. Heerstraat 56, 3510 Kermt Hasselt. 11 Airportservice Hasselt CVOH. Langvennestraat 98, 3511 Kuringen Hasselt.
wkk
AlphaCab Groene Taxi van Hasselt.
Luchthavenvervoer Hasselt Taxi naar alle luchthavens.
Bent u ook één van de 76685 inwoners van Hasselt, Stad in België en bent u op zoek naar een specialist in luchthavenvervoer? Met meer dan 10 jaar ervaring is het taxibedrijf Mkway gespecialiseerd in vervoer naar luchthavens in binnen en buitenland.
Taxi Peters.
Toggle navigation Taxi Peters. 0475 30 62 91. Wij brengen u. Veilig en comfortabel. Naar iedere bestemming. Places to be! People to meet! Dichtbij of veraf, voor ons maakt het niet uit. Wij brengen u veilig en comfortabel naar uw bestemming. 2016 Taxi Peters Website ontwikkeld door VBdesign login.
AxiTaxi Hasseltse Taxi.
Dubbel tarief u rijdt alleen heen, taxi is leeg tijdens terugrit. Toeslag nacht eenmalig, na 22u. Onze tarieven zijn opgelegd en gecontroleerd door het stadsbestuur van Hasselt. AxiTaxi berekent zijn prijs op basis van de afstand en de ingeschatte tijd.
Chauffeur van Hasselts taxibedrijf in mekaar geslagen in Brussel TV Limburg.
Bij aankomst in de hoofdstad stonden twee mannen de taxi op te wachten. Met zijn drieën hebben ze de bestuurder zwaar toegetakeld. De taxichauffeur liep enkele breuken op in het aangezicht. Bij het taxibedrijf in Hasselt zijn ze geschrokken van de feiten.
Geef" taxichauffeurs pepperspray" Hasselt Regio HLN.
Jimmy De Schrijver Taxichauffeur Raphael Raf Spapen uit Kortenaken werd door een klant en twee kompanen in elkaar geslagen en beroofd. Hasselt Een taxichauffeur van het Hasseltse bedrijf Axi Taxi is aan het station Brussel-Centraal door een klant en twee kompanen in elkaar geslagen en beroofd. Raphael Raf Spapen uit Kortenaken liep zware breuken in het aangezicht op. Zijn baas Peter Lemmens roept op om taxichauffeurs beter te beschermen: Als" ze bijvoorbeeld pepperspray mogen meenemen, kunnen zij zich verdedigen bij een overval." De centrale van taxibedrijf Axi Taxi kreeg donderdagnacht om 0.12 uur een oproep van iemand die met de taxi van Bilzen naar Brussel wilde.
Taxi Uno Betaalbare taxi in Sint-Truiden!
12.Het Belgische recht is van toepassing op deze overeenkomst. Enkel de rechtbanken van het gerechtelijk arrondissement Hasselt zijn bevoegd om kennis te nemen van de mogelijke geschillen. Algemene boekingsvoorwaarden TAXI UNO. Wij danken u voor het vertrouwen in onze firma.

Contacteer ons