taxi breda         

Zoeken naar taxi breda

Tarieven.
Taxi Centrale Etten-Leur hanteert nog altijd de prijzen die van toepassing waren in 2014. Daarnaast bieden wij u meerdere betaald mogelijkheden. Naast contante betaling accepteren wij ook.: Breda Baarle-Nassau 5000., Breda Hoeven 5000., Breda Hoge Zwaluwe 3500., Breda Made 3000., Breda Oosterhout 2500.,
Taxi Rotterdam Breda 99, 123TaxiRotterdam.nl 010-6690556.
Taxi Rotterdam naar Breda. Taxi Rotterdam Breda. Wij rijden voor een vaste prijs van Rotterdam naar Breda. De vaste prijs is ook geldig als u van uit Breda naar Rotterdam vervoerd wil worden, bij enkele rit vanuit Breda berekenen wij eenmalig een toeslag van 5.
taxiservicebreda.nl.
Taxi Breda Amsterdam 175, 030-2 600 800.
Taxi Breda Amsterdam. Taxi Amsterdam Breda. Taxi Breda Amsterdam. Taxi Breda Amsterdam nodig? Op uw gemak met één van onze taxis van Breda naar Amsterdam voor een vergadering of gewoon een dagje weg? Taxideluxe zorgt ervoor dat u ontspannen en op tijd aankomt.
Tarieven.
Taxi Centrale Etten-Leur hanteert nog altijd de prijzen die van toepassing waren in 2014. Daarnaast bieden wij u meerdere betaald mogelijkheden. Naast contante betaling accepteren wij ook.: Breda Baarle-Nassau 5000., Breda Hoeven 5000., Breda Hoge Zwaluwe 3500., Breda Made 3000.,
Taxi Breda Taxibedrijf De Telefoongids.
Taxi in Breda wordt gemiddeld beoordeeld met een 8.9 door 28 beoordelingen. Moet u naar een locatie die moeilijk bereikbaar is met openbaar vervoer of u wilt een glaasje drinken? Bel dan een taxibedrijf of taxicentrale en regel een taxi.
Taxi Valk Openingstijden Taxi Valk Mechelenstraat.
Taxi Valk is een vertrouwd taxibedrijf voor Breda en omgeving. Of u nu naar een feestje gaat of gebruik wilt maken van onze airport service, Taxi Valk brengt u er veilig naar toe. Taxi Valk is gestart in 1988 en richt zich op het particuliere en zakelijke taxivervoer.
Taxibedrijven Welkom in Breda.
U kunt zich ook door een chauffeur in uw eigen auto laten vervoeren. Taxi Breda Nu. 4826 KB Breda. Taxibedrijf The Company Breda. Ook voor het inhuren van een chauffeur voor uw eigen auto. Easy Taxi Breda. Adres: Weilustlaan 248, Breda.
Stichting Kwaliteitstaxi Breda van start Breda.
Het is dan ook belangrijk dat de kwaliteit op orde is zodat mensen die een taxi nemen zich écht welkom voelen in de stad. De stichting zorgt voor de uitvoering van een deel van de gemeentelijke taxiverordening en andere besluiten van het College van burgemeester en wethouders van Breda.
sneleentaxi.
Taxi Forever Breda Taxi Prinsenbeek 24/7 Service Tel: 06 47 88 5555.
Taxi Forever Prinsenbeek een bedrijf met zeer veel ervaring in de zakelijke taxi branche. Wij kennen de taxi wereld door en door en zijn hierdoor in staat om uw rit tot in de puntjes te verzorgen. Dus wilt u met de taxi van of naar Breda en Omstreken worden gebracht?

Contacteer ons